Head of Design

Louise Weiergang Ipsen

Louise leder vårt skickliga designteam.

Louises professionella passion är mycket att få hela pusslet att fungera, med stort engagemang och omsorg om varje detalj. 10 års erfarenhet av ledning och projektledning med bakgrund från modebranschen och resebranschen. Louises estetiska känsla och förmåga att få saker att hända är ganska unik.

Louise drivs av att skapa resultat genom en empatisk och engagerande ledarstil, och tror att de bästa resultaten kommer genom välbefinnande, kultur och värderingar. Hon leder sitt team med stort engagemang i individen och uppnår vackra resultat tillsammans med sitt team.

Gift med Mikael och mamma till tre barn. Har rest, bott och arbetat utomlands i flera år, bland annat några år på Hawaii, ett par i New England och ett på ett kryssningsfartyg.

Louise har en stark kreativ sida och en stor passion för allt som andas estetik, särskilt blommor och trädgård. Det är ett rent nöje att höra Louise förklara och berätta om tankarna bakom de beslut som fattas med stor integritet, insikt och ansvarskänsla.

Helgerna går ofta åt till 8-10 besök på den lokala plantskolan, renovering av gamla villan i Humlebæk, vänner, kultur, en tur i skogen och dopp i Öresund. Naturen omkring oss är fantastisk, även när du har sett större delen av världen.