Team lead of Facility Management

Jan Donatzky Pihl

Jan är utbildad snickare, byggkonstruktör och har en IPMA-certifiering inom konstruktion och förvaltning. Genom ett spännande liv har Jan verkat som fredagsbardirektör vid Aarhus universitet, där han studerat ekonomi, arbetat som snickarmästare, byggchef, anbudskalkylator, byggteknisk konsult och nu senast som Operations Manager i Boliggaarden i Helsingör.

Jan har arbetat med bygg-, drift- och underhållsplaner i många år och är stolt över att allt – litet som stort – är väl genomtänkt i alla faser av byggnation och drift.

Vänner och familj har stor nytta av Jans hantverksbakgrund. Byggprojekt vägleds och rekommenderas ofta så att de kan få bästa resultat på sina DIY-projekt.

Helger och lov spenderas med familjen, som består av en härlig fru och två vackra barn - ibland i sin egen stuga, men också utomlands. Jan älskar att resa. Speciellt alpin skidåkning är av stort intresse för Jan.

Med goda vänner har Jan grundat en vinterbadklubb som är aktiv från oktober till april. Att träffa vänner är en vanlig punkt på Jans helger under vintern.

Jan gillar generellt att vara ute i naturen och den friska luften.