Construction

Oliver Johansen

Oliver är en del av engagerade Team Construction, där han arbetar som koordinator på de många byggprojekten.

Oliver är utbildad byggkoordinator från Copenhagen Business Academy och brinner för att bidra till ett väl fungerande byggprojekt med glada och passionerade kollegor och intressenter, och samtidigt skapa det bästa ramverket med inbyggt 21-5 DNA för de framtida ägarna.

Oliver bor i Köpenhamn på Islands Brygge med sin flickvän, och hans fritid spenderas med sin flickvän Laura, vänner och familj.

Förutom hemrenovering och samordning brinner Olivers hjärta för fotboll. Oliver har burit många fotbollsskor på planerna i Lyngby och FC-Helsingör, där han spelade i "sina unga dagar". Oliver har spelat fotboll på hög nivå i totalt 18 år, som mittfältare. Oliver tränar fortfarande då och då när tiden tillåter. Han är ett stort Liverpoolfan, och framgången i klubben, och de många troféerna under de senaste åren, har varit mycket tilltalande för Oliver.

Nu ser Oliver fram emot att skjuta många bollar mot mål för 21-5 – både på kontoret i Stakladen, såväl som utomlands, där byggarbetet behöver samordnas.