Property Operations

Eva Emilie Bernth

Eva Emilie är utbildad MA degree in translation and interpretation, men har varit vida omkring och arbetat i många olika typer av företag från ambassader till försäkringar, ideella organisationer, kreativa byråer och har även varit egenföretagare under några år.

Eva har precis återvänt till Danmark efter 15 år i Kanada, Quebec, och bor nu i Hørsholm med sin tonårsson.

Hon är nyfiken av naturen och alltid öppen för nya utmaningar – vilket är i linje med 21-5 där det alltid finns mycket att intressera sig för.

Som dotter till en fartygskapten har hon rest mycket som barn över hela världen. Eva har alltid älskat att resa och lära känna andra kulturer. Under de senaste 15 åren när hon bodde i Kanada har hennes resor främst gått till Danmark, och hon ser därför fram emot att utforska mer av världen igen med sin son.

Eva bryr sig mycket om kvalitet och ekologi och älskar att både göra och äta god mat, gärna med ett gott glas vin. Hon är väldigt glad över att vara nära havet igen för det är något Evas hjärta slår extra för – när hon inte är vid kusten eller i skogen går fritiden åt till kreativa sysselsättningar med tyg och garn.