PA & Creative Planner

Marianne Steenstrup

Marianne är PA för Laila och Creative Planner. En mångsidig roll i 21-5, där hon graciöst och samtidigt stadigt navigerar runt ett brett spektrum av viktiga uppgifter som att arbeta med 21-5 Care, interna och externa händelser/initiativ, BLACK-universum, huvudansvarig på 21-5 Produktlinjen, konstupphandling, kontorsinredning och många andra områden.

Marianne trivs med de många utmaningar som vardagen i 21-5 bjuder på, men gillar samtidigt att fördjupa sig och se till att detaljerna faller väl på plats i alla 21-5:s projekt med charm, stor integritet och respekt för värderingarna i 21-5.

Marianne kommer från inrednings- och modebranschen, där hon genom olika positioner alltid har fokuserat på att samla trådarna och säkerställa de goda resultaten genom gemensamma positiva insatser. Med sig från designbranschen och barndomen har Marianne ett stort hjärta för 21-5:s destinationer och det internationella.

Marianne bor i Ålsgårde. Gift med Casper och mor till Albert och Amalie. Fritiden spenderas ofta i naturen, för kulturella ändamål och för kreativa aktiviteter. Inte sällan med näsan i konst, trender och estetik som inspirerande element för 21-5 universumet.

Marianne älskar gymnastik, allehanda yoga- och havsdopp samt en reflekterande löprunda i skogen.