IT Operations manager

Mona Wessing

Mona fokuserar på IT-drift i 21-5. Mona bidrar med sin breda bakgrund inom framförallt IT, data och processer, som hon tar sig an med fast hand och agerar som en 8-armad bläckfisk i många spännande projekt.

Mona trivs i mindre företag där alla hälsar på alla och alla engagerar sig. Hon är alltid redo med en hjälpande hand eller ett lyssnande öra.
Hennes lugn och positivitet är uppskattat hos kollegorna. Mona är förtjust i Pippis ord: "Det har jag inte provat förut, så det klarar jag helt säkert!"

Mona tycker om stugsemester runt om i Danmark och älskar området kring Svendborgsund, särskilt ön Ærø, där hon gifte sig. Men hon saknar klimatet från Grekland, där hon bodde som ung och är alltid sugen på ett gyros till lunch. Hon kommer ursprungligen från Frederiksberg, men bor i Mikkelborg i Hørsholm med sin man Jørgen. Monas dotter studerar i Århus, medan sonen går i gymnasiet.

Fritiden spenderas mest på ljudböcker, familj, bad och långa promenader i området. Det bästa hon vet är ett morgondopp i Öresund – även på vintern.