Country Manager Tyskland

Manuel Hasni

Manuel är 21-5:s Country Manager för Tyskland, och hans jobb är att sprida 21-5 konceptet och andan och göra det möjligt för många familjer i Tyskland att drömma om ett eget semesterboende utomlands.

Manuel har alltid arbetat med fastigheter och har som fastighetsmäklare förmedlat både kommersiella och lyxiga fastigheter i och runt Hamburg. Förutom sitt arbete som fastighetsmäklare arbetade Manuel också som läkare – i en tv-såpopera. Att uppträda och arbeta framför kameran har alltid varit en del av Manuel. Men mer en hobby än ett jobb.

För Manuel finns det inga gränser, och hans motto är: "Det här är livet, inte en repetition, gör något av det." Tillsammans med en positiv attityd återspeglas hans motto i hans personlighet och är hans dagliga drivkraft.

I dag är han lyckligt gift och bor med sin fru, sina två barn och familjens hund Jona i Hamburg-Uhlenhorst. Familjen Hasni har också en egen dressyrhäst som heter Fino, som Manuels fru rider och tränar.

Manuel gillar att spendera sin fritid i frisk luft. Tillsammans med sin familj går han ofta till stallet för att träffa hästen. Manuel tränar regelbundet och går långa promenader i Alster med sin hund och gillar också att åka till Aspria. Om tiden tillåter tycker Manuel om att läsa biografier om intressanta personligheter.

Manuel älskar att resa, gärna till Sydafrika och Mallorca.