Head of Property Acquisition

Lars Heede

Lars har varit en del av 21-5-teamet sedan januari 2015. Men som privat vän till Laila och Anders har Lars under lång tid innan han började hos oss inte kunnat dölja sin entusiasm och fascination för tanken på ett helt nytt sätt att njuta av livet i sina egna semesterbostäder utomlands.

Lars har alltid arbetat internationellt och har rest världen runt i många år. Han beskriver ofta sin roll i 21-5 som en "bred mittfältsspelare" med flera uppgifter, men bostadssökande, förhandling och köp av bostäder är de som tar upp mest av Lars tid, som därmed har han ett stort antal resdagar varje år. Lars ingår också i teamet som ansvarar för all marknadsföring.

Lars är en passionerad estet och drivs av glädjen att hitta och skapa de vackraste bostäderna, vilket i sin tur bidrar till att få ägarnas stora leenden i 21-5 föreningarna. Han är alltid redo att prata entusiastiskt om 21-5 konceptet och samtidigt har han en passion för att hantera alla spännande utvecklingsmöjligheter som konceptet erbjuder. Lars är en "hundälskare" och friluftsmänniska och så fort tillfälle ges finns han på ett berg – antingen i löparskor, på skidor eller på sin mountainbike.