MÖT 21-5 FAMILJEN

Team

När vi skulle anställa vår första medarbetare kunde vi inte bara lägga ut en annons och rekrytera som man normalt gör. Dessutom brydde vi oss alldeles för mycket om vad vi gjorde. På den tiden kunde vi inte drömma om att lägga vårt nyfödda barn (21-5) i famnen på någon som vi inte kände i förväg och därmed inte litade på. Vi fick därför rekrytera från "våra egna led".

Vår första medarbetare var Lailas mångåriga vän Karina, som var anställd i det som då kallades "förvaltningen".

Det gick riktigt bra med Karina, som fortfarande är här, men i en lite annan roll idag.

Vi fortsatte att rekrytera i våra egna led, och många av de som kom med i teamet hade också bra nätverk att fördjupa sig i, där vi kunde hitta nya, duktiga lagkamrater. Det gör vi fortfarande, men nu kommer det också lagkamrater "utifrån".

Andan på 21-5 är väldigt speciell. Från första början har det varit som att gå och “leka med vänner” att gå till jobbet i 21-5. Och så länge vi alla gör vårt yttersta på varje post så kan ingen komma och säga att vi inte får leka längre. Så det gör vi.

21-5-teamet består av ultra-passionerade lagspelare som varje dag arbetar för att skapa de absolut bästa ramarna för våra 21-5 familjer i våra föreningar.