Property Operations

Daniel Fixen

Daniel ingår i det skickliga supportteamet.

Daniel är faktiskt utbildad skollärare, eftersom han älskar att undervisa, kommunicera och hjälpa till att forma och utbilda. Daniel har dock alltid varit väldigt mycket i restaurangbranschen och visste nog innerst inne att han inte skulle vara lärare i hela sitt liv. När han kom in i hotellbranschen upptäckte han drift, utförande, konstruktion och utveckling. Från hotellbranschen har han lärt sig att alltid ha ett öga för detaljer, alltid ha gästen/kunden i fokus, att vara anpassningsbar och energisk.

Även om Daniels mamma är fransktalande och nu bor i Frankrike är Daniel en riktig Köpenhamns kille. Född och uppvuxen i innerstan och bor nu på Vesterbro med sin flickvän, lilla dotter och stora sonen varannan vecka.

Daniel har alltid varit väldigt aktiv och idrottat mycket. Fotbollen har haft högsta prioritet. Men han har nu överlåtit det till nästa generation och spenderar nu mycket ledig tid på att träna sin son och hans fotbollskompisar. Dessutom har han också lekt hantverkare i stugan, som han och hans flickvän har nyligen köpt och totalrenoverat. Här förväntas du hitta Daniel ett antal helger många år framöver.