Head of Legal Affairs

Annette Juhl

Annette är ansvarig för det skickliga teamet Legal Affairs. Efter många år som chefsjurist i ett stort börsnoteratbolag har Annette kastat sin kärlek på 21-5, där Annette med sitt fantastiska team säkerställer kvalificerad juridisk hantering av alla uppgifter som behöver hanteras i ett bolag som 21-5. Och med vår tillväxt är det inte få. Lyckligtvis uppskattar Annette nya uppgifter och är inte rädd för att initiera dem själv.

Annette värdesätter respekt, ärlighet och "den goda tonen". Detta gör det trevligt och tryggt att umgås med Annette och lyckligtvis visar erfarenheten också att "den goda tonen" smittar av sig. Annette har nära till ett leende och svårt att säga nej till sötsaker.

Annette bor i Solrød Strand med sin man och 3 barn. Här används stranden dagligen för träning, skoj och lek eller med en bok i handen eller podd i öronen.

Familjen älskar att resa tillsammans till södra Europa eller USA, och så har vi förstås den årliga skidsemestern i Alperna som nästan är helig för Annette.

Annette navigerar enligt devisen "du ska säga sanningen - det är lättare att komma ihåg också!". Det gäller både privat och i yrkeslivet.