CEO & Founder

Laila Køj

Laila är spjutspetsen i 21-5.

Laila är vår regissör, men det är egentligen inte titeln som är viktig. Laila lyckas leda med 21-5 med en passion, en energi, en empati och en närvaro som gör att hon alltid är i ögonhöjd med sina medarbetare. Närvaro kräver att man vågar se varandra i ögonen och finnas där för de människor man har omkring sig – både när det är roligt och skönt, men också när det blir rått och gör ont. Laila finns där hela vägen med hjärta och själ och det gör henne till en inspirerande person och en respekterad ledare.

Laila och hennes man Anders fick idén till 21-5 2008 – och tillsammans har de varit drivande bakom att bygga 21-5 till ett Gasellföretag. Förutom den dagliga ledningen av 21-5 är bostadsköp ett av Lailas främsta arbetsområden, och hon har en unik känsla av att hitta rätt bostäder för 21-5:s föreningar.

Med 3 barn varav två är hemma - och en hund är det sällan en tråkig stund och Laila sköter hemmet med samma stämning och integritet som hon lägger fram i 21-5. Promenader i skogen och längs vattnet är en vanlig del av vardagen för Laila (och Anders).

"Alt er godt" är Lailas livsfilosofi.

E-post: lk@21-5.dk