Office Management

Ida Egelund Jensen

Ida är en kreativ kraft hos 21-5, där hon för in sin unika bakgrund från teatervärlden i Office Management. Med rötterna i Kgs. Lyngby och en stor kärlek till familjen drömmer Ida om att återföra värmen och sammanhållningen tillbaka till Lyngby en dag, men njuter i mellantiden av livet på Bryggen med sin partner och dotter. Där omfamnar de det urbana livet med promenader och cykelturer på Amagerfælled, de kulturella upplevelserna och den uppfriskande kylan vid Vinterbad Bryggen, samtidigt som de håller fast vid traditioner som sommarstugan i Hornbæk och besök hos vänner och familj i Nordjylland.

Ida har alltid haft en passion för resor, från barndomens campingresor i södra Frankrike till ett äventyrligt år i Venezuela som kock och guide. Detta följdes av resor i Sydamerika och solofärder i Asien. Hennes professionella karriär började i teaterns värld, där hon utbildades från Den danske Scenekunstskole som Produktionsledare & Rekvisitör. Under 14 år har Ida utmanat sig själv genom att köra föreställningar på stora scener med många medverkande till små, intima scener samt varit på turné runt om i Danmark och Berlin. Hon har mött utmaningar så olika som att skaffa en del av Berlinmuren, skapa konstgjorda räksmörgåsar eller hantera en roterande scen med dansande skådespelare och komplex scenografi.

I sin nuvarande roll som Office Manager hos 21-5 är Ida ansvarig för att säkerställa att kontoret fungerar smidigt och att alla anställda har allt de behöver för att trivas. Hon välkomnar ofta gäster och kollegor med ett leende och gläds åt möjligheten att säkerställa att de känner sig hemma.