Finance

Karina Probst

Karina var vår första medarbetare i 21-5, och satt till en början bara med Laila och Anders på kontoret längst ner i Anders föräldrars carport i Trørød. Karina har därför haft nöjet att bekanta sig med i stort sett alla processer i 21-5, vilket har gett henne stor kunskap och erfarenhet, vilket hennes kollegor och inte minst våra ägare i 21-5 njuter av varje dag.

Karina har ett sällsynt öga för detaljer och har ett talminne långt utöver det vanliga, hon glömmer sällan en sifferkombination eller ett kontonummer om det har haft relevans någon gång. Karina är därför vår mycket kompetenta teamledare i ekonomiteamet, som hon ansvarar för i nära samarbete med Holger. Karina är också övergripande kvalitetsansvarig för 21-5, så vi är i goda händer.

Karina är en riktigt bra och omtänksam kollega som alltid har tid för en pratstund, även i en hektisk vardag. När Karina inte är 21-5 år finns hon antingen i Frederiksberg med sina två döttrar eller i Vejby Strand, där friluftsliv, trädgårdsarbete och familjeliv avnjuts. Karina är veven i löparklubben och ger oss ofta alla en löpning för pengarna, särskilt uppför kullarna i skogen.