Stakeholder Management

Kimie Allerup Renard

Kimie brukar glömma att vattna sina blommor och det vanliga hushållsarbetet hemma intresserar henne inte. I gengäld gör service på en hög nivå det. Innan Kimie blev en del av familjen 21-5 har hon bland annat fungerat som försäljningskoordinator i ett stort danskt designföretag och som verksamhetssekreterare i flerfamiljshus.

Kimie motiveras av att ha många kollegor omkring sig som alla arbetar tillsammans för ett gemensamt mål i en hektisk vardag. Men aldrig för upptagen för ett gott skratt.

Kimie bor i Helsingör med sina två barn och tycker om att ha himmlen som tak, gärna i skogen och på stranden. Det är nästan alltid fullt hus och extra barn för att äta middag på Kimie's och om en semester ska tillbringas i ett sommarhus i Danmark är det också mer regel än undantag att det finns extra barn i baksätet.

Kimie väntar tålmodigt på att hitta motivationen till träningen som är så modernt som hon säger - under tiden laddar hon om och hittar energi i naturen, förlängda helger hemifrån med sina väninnor eller en bra fest. Kimies motto är "Make it Count" och det sägs högt i bilen både på väg till jobbet och i bilen på väg hem till barnen.