Country Manager Sverige

Sandra Rosenblad

Sandra är country manager för 21-5 i Sverige.

Sandra driver med stor passion och hjärta 21-5 i Sverige. Med både ett stort öga för både helheten och de små detaljerna gör hon allt för att överträffa kundernas förväntningar.

Med en bakgrund som fastighetsmäklare, där många uppskattade både hennes humor och professionalism, hade hon många nöjda kunder som också återvände till henne för nya affärer. Sandra älskade sitt tidigare jobb, som hon mer såg som sin livsstil, men har länge längtat efter att ha hela världen som arbetsplats. Sandra är även utbildad ekonomiförvaltare och har gått kurser i Culture Management.

Sandra var helt såld på idén om 21-5 i samma ögonblick som hon hörde talas om det. Det var sommaren 2014 som hennes svägerska blev delägare i en av de första föreningarna och Sandras ögon öppnades för konceptet. Sedan dess har hon arbetat målinriktat för att kunna erbjuda detta briljanta koncept för svenska familjer. Sandra har arbetat med stor envishet för att ge svenska familjer denna unika möjlighet och dröm om att äga fler fritidshus utomlands. 21-5:s värderingar, där ärlighet och service står i fokus, går hand i hand med hennes egna värderingar och intressen.

Förutom sin passion för fastigheter och resor har Sandra sin man Johan och deras döttrar, som hon ser till att ta med på sina äventyr. Om Sandra inte är på kontoret eller hemma hittar du henne på gymmet eller på yogamattan.