Head of Construction

Jesper Høyen Munk

Jesper bor i Brønshøj med sin flickvän Idalene. Inför sin tid tillsammans med 21-5 har han arbetat med genomförande av stora och medelstora byggprojekt i totalentreprenader, detta med anställning i etablerade byggföretag.

Han har gjort arbetet med en bakgrund som byggnadsingenjör, och har parallellt med arbetet fått utbildning i brand, design och projektledning.

Före byggbranschen var hans första utbildning skeppsassistent, vilket är ett intresse han fortfarande har med segling i deras gemensamma båt, liksom i andra båtar.

Jesper älskar att vara en del av processen att förverkliga människors drömmar och se dem fysiskt manifesteras. En unik möjlighet med 21-5, där det sker genom att etablera det som ska bli våra ägares drömhus.

Hans fritid går nyfiket åt till ny kunskap och musik, blandat med en aktiv livsstil inom segling, mountainbike, motorcyklar och så många nya upplevelser som möjligt – gärna med familj och vänner.

Jesper trivs bäst i miljöer där det är fokus på dialog och samsyn, och ser alltid fram emot en ny dag tillsammans med teamet på 21-5.