VI TAR HAND OM DINA UPPGIFTER

Integritetspolicy

Syfte

Syftet med 21-5: integritetspolicy är att förklara hur vi samlar in och använder den personliga information du lämnar bakom dig när du besöker 21-5:s hemsida

Om 21-5 A/S

Denne hemsida ägs och drivs av 21-5 A/S, Rungstedvej 41, 2970 Hørsholm.  CVR 33084862.

21-5 samlar 21 familjer för vilka vi köper 5 drömbostäder till. Vi står för renovering, inredning, färdigställande och löpande förvaltning av bostäderna när de är färdiga att användas. 21-5 är ett unikt dansk koncept skapat för semesterälskande familjer som vill äga och dela 5 semesterbostäder med andra likasinnade familjer.

21-5:s dataskydd

Om du har några frågor om vår behandling av dina uppgifter är du alltid välkommen att kontakta oss via:

Syften och grund för 21-5:s behandling av personuppgifter

21-5 A/S samlar information om besökare till vår webbplats www.21-5.se på två sätt:

  • Genom att besökaren själv lämnar information
  • När du använder cookies och pixlar

Besökare på hemsidan skickar in ett antal personuppgifter om de använder ett formulär på sidan för att registrera sig för till exempel: nyhetsbrev, kaffemöte, informationsmöte eller annat som avger persondata. Helt konkret rör det sig om namn, e-post, mobilnummer, adress, postnummer och stad.

Disse data er nødvendige for at 21-5 kan leve op til den aftale, som indgås med den besøgende i forbindelse med dennes udfyldelse af formularen, herunder fremsendelse af ønsket materiale, kontakt via telefon, email eller almindelig post.

Dessa uppgifter är nödvändiga för att 21-5 ska leva upp till det avtal som ingåtts med besökaren i samband med att denne fyller i formuläret, inklusive att skicka önskat material, kontakt per telefon, e-post eller vanlig post.

Dessutom använder hemsidan cookies och pixlar, som stöder 21-5: s marknadsföringsändamål.

Lagring av dina personuppgifter

Vi lagrar dina personuppgifter så länge den är relevant för det syfte för vilket den samlades in. Därefter raderas den. Vi lämnar din personuppgifter till våra databehandlare. 21-5 strävar efter att säkerställa att dina personuppgifter lagras inom EU och EES. 21-5 använder dock även leverantörer som behandlar dina uppgifter i eller från länder utanför EU / EES och håller på att upprätta databehandlingsavtal med dessa leverantörer.

Dina rättigheter

Om 21-5:s behandling av dina personuppgifter omfattas av dataskyddsförordningen har du ett antal rättigheter i förhållande till vår behandling av information om dig.

Om du vill använda dina rättigheter, vänligen kontakta oss på info@21-5.dk

Du har rätt att få tillgång till den information vi behandlar om dig.

Du har rätt att korrigera felaktig information om dig själv.

I speciella fall har du rätt att få information om dig raderad innan vår allmänna radering inträffar.

I vissa fall har du rätt att få dina personuppgifter behandlade begränsade. Om du har rätt att begränsa behandlingen kan vi i framtiden endast behandla informationen - förutom lagring - med ditt samtycke, eller i syfte att upprätta, verkställa eller försvara rättsliga anspråk, eller för att skydda en person eller viktiga samhällsintressen.

I vissa fall har du rätt att ta emot dina personuppgifter i ett strukturerat, vanligt och maskinläsbart format och att personuppgifterna överförs från en personuppgiftsansvarig till en annan utan hinder.

Du kan läsa mer om dina rättigheter i den danska dataskyddsmyndighetens guide till de registrerades rättigheter, som du hittar på www.datatilsynet.dk.

Klagomål till den danska dataskyddsmyndigheten

Du har rätt att lämna in ett klagomål till den danska dataskyddsmyndigheten om du är missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter. Du hittar den danska dataskyddsmyndigheten kontaktinformation på www.datatilsynet.dk.

SEDAN 2011

Över 1 000 familjer har köpt en 21-5 andel

Föreställ dig att äga 5 unika semesterbostäder som du och din familj delar med 20 andra familjer och som du kan använda året runt. Det är kärnan i 21-5-konceptet, och det verkligheten för alla familjer som ingår i en 21-5-förening idag.  

Varje ägarförening består av 21 familjer, som tillsammans äger 5 unika och handgjorda semesterbostäder på 5 attraktiva destinationer. Varje semesterbostad i sig är värd cirka 4 gånger mer än vad varje familj har investerat.  

Det är vettigt att dela - särskilt semesterbostäder, som vi alla bara använder under en relativt liten del av året.