Establishing- & Sales Communications

Kirstine Corell Heiberg

Kirstine har en mångsidig bakgrund inom marknadsföring, kommunikation och administration och är en del av vårt energiska inköpsteam, där hon är navet för nyhetsbrev och informationsdelning, samt backoffice-support för inköpsteamet.

Kirstine har arbetat i många år inom IT-branschen både i Danmark och utomlands. Hon är van vid att ha många bollar i luften och har ett öga för detaljer samtidigt som hon har en överblick över relevant och sammanhängande kommunikation. Hon brinner för att hjälpa till att skapa bra och positiva upplevelser – hon samlar trådarna och får ekonomin att gå ihop, alltid med en bra lösning i åtanke.

Kirstine bor i Holte med sin man, tre döttrar och hunden Frida i ett gammalt hus, som alltid kräver en kärleksfull hand. Hennes fritid spenderas främst med familj och vänner, och hon gillar att gå långa promenader samt alla typer av mat och kulturupplevelser. Förutom att plantera blommor i trädgården älskar Kirstine också att resa, gärna till fjällen antingen sommar eller vinter, eller till nya upplevelser ute i världen.