Creative Coordinator

Kamilla Falkenberg Høeg

Mille var vår andra medarbetare redan 2014, så hon började också i de ödmjuka men mycket mysiga lokalerna längst ner i carporten i Trørød. Mille började inom förvaltningen, som leddes skickligt av Mille med både professionell och sympatisk anda.

Efter många år i advokatyrket behövde Mille byta riktning. När vi dessutom behövde en mycket kvalitetsmedveten medarbetare med goda språkkunskaper (Mille har bott och arbetat i London under ett antal år) blev det en perfekt matchning.

Mille har tidigare ansvarat för förvaltning och support, sedan dess - genom sin nästan intuitiva känsla för inredning varit en stor del av vårt dedikerade designteam för styling och färdigställande. Här har Mille strålat med sitt ljusa sinne och stora överblick. Idag lyser Mille i ett nytt team där hon använder sin långa erfarenhet och insikt i 21-5 som Creative Coordinator, där hon tillsammans med Marianne som är PA till Laila och Creative Planner ansvarar för många interna projekt som kontorsinredning, 21-5 Care, arrangemang, 21-5 Produktlinje, konstinköp och många andra spännande uppgifter.

Mille bor med sina två underbara barn, varav den äldsta också jobbar i 21-5 - och Mille har också en söt käresta. Mille är lite on-off i löparklubben, utövar yoga och annan träning samtidigt som han älskar ost och trevligheter.