Branding & Marketing

Casper Søby Hansen

Casper är dokumentarist på 21-5 och ansvarar för branding, marknadsföring och videoproduktion.

Casper är en av de yngre krafterna på kontoret och beskriver sig själv som en kreativ talang med "vita husets potential". Han sätter stort pris på detaljerna och har en passion för minimalistisk design och moderna trender. Med en allsidig grafisk bakgrund och förståelse för bra marknadsföring stärker han varumärket 21-5 med sitt kreativa tankesätt.

Casper har tidigare arbetat som videojournalist i mediebranschen, där han kastades in i en lång rad uppgifter, till exempel ett direktsänt fallskärmshopp. Senast kommer han från en byrå där han har hjälpt många företag med branding på sociala medier genom reklam och innehållsproduktion.

Casper bor i en lägenhet i Valby, där inredningen snabbt präglats av 21-5. Hans hängivna intresse för film hjälper till att inspirera honom på jobbet och i vardagen. Casper försöker hålla sig så friskt som möjligt. Varje morgon dricker han sin grönsakssmoothie och efter jobbet jpggar han eller går en promenad i Valbyparken med en podd i öronen. Han beskriver promenaderna som sitt fria utrymme, där tankar och kreativa idéer får fritt spelrum.

Fritiden går åt till vänner, familj, resor och upplevelser – gärna kombinerat. På helgerna njuter Casper av att följa sitt fotbollslag Arsenal - när de lyckas vinna.