REIKIMÄSTARE

Myanne Luxn

När vi i 21-5 säger "plats för kärlek" så menar vi det på riktigt. Internt görs en hel del saker spirutuellt och kanske också för några, lite ovanliga saker, för att ge kärleken bästa möjliga grogrund i hela företaget. I detta arbete spelar Myanne en nyckelroll. Hon tar hand om de goda energierna och den mer andliga delen av vårt välbefinnande.

Med 20 års erfarenhet som terapeut och lärare tar hon varsamt hand om husets anställda, djur, lokaler och allt annat mellan himmel och jord som uppstår i vardagen. Vi träffade henne 2015, då hon anställdes för att "städa energierna" i huset på Rungstedvej. Det var så övertygande att hon blev permanent knuten några dagar i veckan. Sedan dess har hennes arbete blivit något vi inte kan vara utan, och idag är hon anställd på heltid.

Myanne utbildade sig ursprungligen till journalist och har även en kandidatexamen i medie- och kulturkommunikation från Köpenhamns universitet. Hon har jobbat på de största medierna i Danmark, och då hade hon ingen aning om något alternativ. 2005 upplevde hon dock något som tvingade henne att omvärdera sin världsbild. Detta ledde till hennes lärlingsutbildning i den japanska läkningsformen "Reiki" 2009 och 6 år senare blev hon Reikimester. Efter ytterligare 7 år med eget företag som terapeut och lärare har hon under 2022 valt att ägna sina förmågor åt 21-5.

Privat är hon friluftstypen som tillbringar så mycket tid som möjligt i skogen – gärna med övernattning och mat vid lägerelden. Hon morgonbadar hela året och vandrar ofta, runt om i världen. Ensam eller med sin kille och hans två barn.