Legal Affairs

Karina Terp Andersen

Karina är en del av teamet Legal Affairs, där hon använder sig av sin juridiska bakgrund och sitt systematiska tillvägagångssätt för problemlösning. Tidigare har hon varit anställd på en kommersiell fastighetsbyrå, på en internationell förskola i Dubai och på flera av Köpenhamns teatrar. Penningtvätt och GDPR det signalerar allvar och säkerhet och det är något som Karina gärna tar sig an.

Karina bor i Fredensborg med sin man och tre barn. Familjen har bott och arbetat i Jordanien och Dubai i många år, men njuter nu av att vara tillbaka i Danmark med familj och vänner.

På fritiden brukar Karina hittas på ridskolan med dotterns "låne" ponny, på promenad med familjens mycket aktiva hund eller i köket, där exotiska rätter skapas från familjens många resmål. På helgerna trivs familjen med att vara hemma i Danmark och umgås så mycket som möjligt med vänner och familj.

Karina älskar att resa och vara på nya äventyr. Stadsresor står näst på önskelistan – och lyckligtvis är familjen också med på det.