Facility Management

Helene Miltenburg

Helene ingår i vårt Facility Management-team, där hon bland annat sköter den dagliga kontakten med de lokala samarbetspartnerna och ser till att rapportera till ägarföreningarna när uppgifterna är klara. Med sitt fantastiskt goda humör och sin positiva inställning är Helene alltid redo att lösa stora och små uppgifter.

Helene har en bakgrund som projektledare och har arbetat inom sjukvårdssektorn i många år. Hon är därför van vid att hålla många bollar i luften och agera snabbt. Hon har ett öga för detaljer och tappar inte bollen ur sikte och är symbolen för gammaldags sunt förnuft, vilket är en viktig kvalitet när många uppgifter ska lösas på en gång.

Helene är mycket omtyckt av sina kollegor, hon sprider sitt goda humör varje dag över alla på kontoret. Helene bor i ett kollektiv i en ekoby i Ringsted. Fritiden spenderas därför ofta med upplevelser i naturen, odling av grönsaker, långa promenader med hunden och mysiga och roliga stunder med vänner, familj och rumskamrater. Helene älskar också att resa, särskilt kultur och vandring – de senaste åren är också väldigt mycket inom Danmark.