Legal Affairs

Maria Højen Storgaard

Maria har en bred bakgrund från fastighetsbranschen, där hon har arbetat med allt från försäljning av studio-, projekt- och lyxhus till rådgivning till köpare i samband med deras bostadsköp. Kundernas drömmar och önskemål har alltid varit av största vikt för Maria, och det råder därför ingen tvekan om att den breda erfarenheten spelar in när Maria, som en del av Legal Affairs, hjälper till att hitta bostäder som kan skapa ramarna för 21-5 familjers semesterdrömmar.

Maria bor i Frederiksberg med sonen Malte. När tiden tillåter tycker både Maria och Malte om att ha roa sig när de trollar fram allt från både det salta och söta köket. Helgerna spenderas oftast i Espergærde, där Marias pojkvän bor med sin dotter. Här roar de dig ofta i skogen, på stranden eller i trädgården.

Maria har rest mycket i Asien och Europa, men det har också varit besök i Kenya, USA och Kuba. Den stora drömmen är en rundtur i Columbia, men tills Malte är stor nog för det går resorna till lite mer barnvänliga destinationer.