Property Operations

May-Britt Gade Arpe

May-Britt är en del av vårt tillmötesgående och skickliga Property Operations & Support team. 

Hon älskar att skapa goda relationer, hitta lösningar och göra andra glada - både privat och på jobbet - och det rimmar väldigt bra med service och support i 21-5.

Hon talar flytande spanska och engelska och anställdes direkt från Handelshögskolan av ett internationellt sjukförsäkringsföretag, där hon kärleksfullt tog hand om latinamerikanska kunder i många år. Senare också andra internationella kunderna – där det lyckligtvis också fanns en hel del spansktalande.

Hon är helt enkelt galen i Spanien – tapas, aioli, sangria, kulturen, klimatet och språket – så resan går ofta dit.... Även om hon också gärna besöker andra destinationer, till exempel med mödragruppen som startades 1999.

May-Britt bor i Brønshøj, nu "bara" med sin man Klaus, eftersom deras två barn nyligen har flugit ut från boet. Under årens lopp har boet krävt mycket omsorg, senast ett nytt kök och renovering av källaren, vilket ledde till en mycket nära och dammig relation med hennes betongkvarn.

Det bästa hon vet är impulsiva möten, gäster hemma, middagar med vänner eller cykling till restauranger i Köpenhamn, och hon tycker också om att göra ... och inta.... en god drink.