Construction

Christina Bergstrøm Zlotnik

Christina är koordinator för vårt byggteam.

Christina har en mångsidig bakgrund, främst som projektledare från reklambranschen, där hon har lett processen för stora reklamkampanjer. Men hon har också haft en egen sko- och modebutik, jobbat som stresscoach och senast varit varumärkeschef för två amerikanska skomärken. I alla jobb har hon fokuserat på bra teamsamarbete och har alltid strävat efter pragmatiska lösningar. Hon har kunnat använda sig av sin kreativa förmåga och estetiska känsla, vilket också gynnar henne när hon förbereder bostäderna innan ägarna tar över dem. Hon är med andra ord lite av en schweizisk kniv med alla verktyg hon har i bagaget.

Christina är en leende och välkomnande person som har ett stort intresse för sina medmänniskor och som alltid är nyfiken på att lära sig något nytt.

Privat bor hon i Espergærde sedan 24 år i samma hus som genomgått flera renoveringar, där Christina har kunnat utnyttja sin stora passion för inredning.

Christina har adopterat två underbara tjejer från Indien med sin man. De är nu vuxna och snart har den sista flyttat hemifrån. Fritiden spenderas på långa promenader i skogen med familjens mycket älskade hund Sofus, yoga och många underbara resor eftersom Christinas man arbetar i golfresebranschen. Resor har också varit parets passion sedan de träffades, så Christina har rest till många avlägsna och spännande destinationer från Kap Horn till Grönland.