Construction

Jonas Nyman Daniel

Jonas är projektledare i 21-5:s Team Construction. Han är utbildad murare och i det yrket har han jobbat i 6 år. 2017 tog Jonas examen som byggnadskonstruktör och har därefter arbetat som byggledare på flera projekt i Köpenhamn, och för "Slott- och Fastighetsstyrelsen". Jonas har mer än 11 års erfarenhet inom byggbranschen och har under större delen av den tiden arbetat med renovering av både nya och gamla byggnader.

Jonas beskriver sig själv som kreativ, innovativ och anpassningsbar. Han är inte rädd för att ta en kvast eller murslev om det är vad som krävs för att få ett byggprojekt fulländat och framgångsrikt slutfört.

Privat är Jonas gift med Julie, och de två har nyligen köpt ett hus från 60-talet i Lynge, så mycket av deras fritid går åt till att renovera huset. Dessutom tillbringar Jonas sin fritid med vänner, nätverket Round table, på resor och på hunden Jessie.

Jonas brinner för byggande och estetik, och är glad över att han dagligen i 21-5 får kombinera sin erfarenhet från byggbranschen med sin stora passion för renovering och att skapa något fantastiskt till förmån för våra ägare.