Property Operations & Support

Carina Wagner Jelert

Carina är en del av 21-5 supporttemat och hennes mångsidiga och professionella erfarenhet från hotell- och konferensbranschen, kryddad med strukturen från sin utbildning som akademieekonom, gynnar alla.

Carinas serviceanda har särskilt gynnat tyska hotell inom områden som konferens- och försäljningskoordinering, reception och städning. Nyfikenheten på att möta människor och uppleva olika kulturer har Carina inte bara utvecklat under sina unga år i Hamburg, utan även förstärkts under sina 13 år i Singapore, där hon har bott med sin lilla familj. Hon beskriver själv de många åren utomlands som en bredd av de bästa upplevelserna och utmaningarna, vilket hon tycker mycket om att dela med sig av.

Carina bor i Rungsted nära sin hembygd och vårt 21-5 kontor i Hørsholm - på sin fritid njuter hon av att tillbringa tid med sin man Morten och sin son Adam samt en stor familj och vänkrets. En del av tiden tillbringas på läktaren när Adam spelar sina fotbollsmatcher, men även inredningen av familjens sommarstuga i Odsherred och framför allt resor lockar. Carinas eget öga för boll är i spel när hon är på tennisbanan, och annars avslutar hon gärna dagen med en kvällspromenad.