Legal Affairs

Christina Schmidt-Andersen

Christina är handläggare i Legal Affairs-teamet och har en bakgrund från mäklar- och resebranschen, där hon har arbetat med marknadsföring, försäljning och support.

Baserat på Christinas erfarenhet av kommunikation och service säkerställer hon i första hand ärendehantering för omförsäljningar i teamet. Christina får energi av att föra ärendena tryggt och effektivt genom omförsäljningsprocessen, samtidigt som hon behåller en god och trygg kontakt med ägarna. Därför passar Christina perfekt in i familjen 21-5.

Christina bor i Snekkersten med sin man och hund Django i deras drömhus. När Christina har ledigt tid går hennes tid åt till husprojekt, segling och volontärarbete på segelklubben.

Christina älskar också att resa, och hon har upplevt Centralamerika, Singapore, Filippinerna, Nya Zeeland, Australien och USA. Den årliga resan till Paris med sin mamma är helig för Christina, och denna resa planeras alltid utifrån kritikerrosade matupplevelser och platser där vintagefynd kan hittas och köpas. På Christinas nästa resa sätts seglen och båten seglar i de danska och svenska vattnen med Christinas man och hund ombord.