Head of STAKEHOLDER MANAGEMENT

Lone Friis

Lone är utbildad fastighetsmäklare och har bland annat varit en självständig fastighetsmäklare i ett antal år. Hon kommer närmast från en tjänst som Senior Sales Specialist med försäljning av IT-lösningar.

I sina tidigare arbeten har Lone haft många dialoger med familjer för vilka det är ett mycket stort beslut att sälja eller köpa ett hus. Alla de färdigheterna använder Lone i sitt arbete i 21-5.

Lone är glad, utåtriktad och genuint intresserad av människor. Därför har hon även en Livscoachutbildning och hon uppdaterar sig kontinuerligt för att vara bra på att möta människor på ett trevligt sätt, så man känner sig mött.

Lone ansvarar för att årsstämmor och ett antal andra driftsmöten med ägare i 21-5 genomförs professionellt och i sann 21-5 anda. Här gör sig Lone omaka för att hålla bra möten som alla parter får ut det mesta möjliga av.

Privat bor Lone i Roskilde med sina två tjejer Smilla och Thea.

Lone tillbringar sin fritid med att dricka kaffe med väninnor och umgås med familj och vänner. Hon älskar kreativa processer både inne och ute och gärna med en ljudbok eller bra podcast i öronen.

Hon önskar att hon kunde skryta med att hon springer maraton och deltar i fitnesstävlingar, men hon kan inte... Däremot älskar hon choklad, gott vin och inte minst långa promenader i det vackra natursköna området nära sitt hem och gärna med en vän, så att världsläget kan avklaras samtidigt.