Process & IT

Monika Andersen

Monika ingår i vårt IT- och processteam, där hennes roll är att överbrygga gapet mellan affärsprocesser och IT. Hon har ett stort driv och en passion för att förstå vad verksamheten gör och hur den kan "översättas" till något som IT kan stödja för att underlätta vardagen. Hon arbetar nära Eva för att definiera metoder inom IT-projektgenomförande och många andra spännande uppgifter för att hjälpa 21-5 verksamheten, så att processerna kan hanteras ännu bättre.

Monika har en masterexamen i telekommunikationsteknik från DTU, men efter studierna har hon skiftat fokus mot IT-consulting och har arbetat som affärskonsult i 10 år innan hon blev en del av 21-5.

På den personliga sidan är Monika ursprungligen från Litauen, men kom till Danmark för att slutföra sin magisterexamen och flyttade aldrig tillbaka.

Monika bor i Bagsværd med sin man och deras två pojkar. På fritiden älskar Monika att lyssna på olika poddar, läsa böcker och gå långa promenader eller springa. Dessutom utövar och undervisar hon också Hot Yoga (Bikram).