Founder & Head of Finance

Anders Heisel

Anders som i dagligt tal tituleras med sitt efternamn Heisel, för att inte blandas ihop med den andra grundaren. Heisel blev en del av 21-5 i slutet av 2009 ungefär ett år efter att idén föddes.

Strax efter att de fått idén till 21-5 insåg Laila och Anders att de behövde ytterligare kompetens i ägarkretsen.

Heisel har en solid finansiell grund och har arbetat på Danske Bank i närmare ett decennium. Härifrån bröt han ut 2007 där han startade sitt eget IT-säkerhetsföretag. Han drev detta, tillsammans med sin partner, fram till 2019, då säkerhetsföretaget såldes till TDC.

Heisels roll i 21-5 är på strategisk nivå, där särskilt ekonomi och IT är hans specialitet. Han har bland annat designat och byggt den första versionen av vår medlemssajt och vårt bokningssystem för våra föreningar.

Heisel är en person med många intressen och han tillbringar vanligtvis sin fritid med en gitarr i handen, bakom ett piano, på en landsvägscykel eller mountainbike, alternativt ute till sjöss i en båt med eller utan segel.

Heisel har fötterna stadigt på jorden och då särskilt i den jylländska jorden, då han ursprungligen kommer från Rødekro på södra Jylland.

E-post: ah@21-5.dk