Property Operations

Mari-Ann Nerum

Mari-Ann har främst ägnat sig åt planerings- och samordningsuppgifter inom service. Detta har varit den röda tråden i hennes tidigare befattningar, bland annat som location scout & manager inom film- och TV-produktion, kommunikatör/koordinator i trafiken på Köpenhamns flygplats där hon har lämnat över flygplan, projektledare och koordinator inom IT-branschen och nu senast som passageraragent, där hon har sett till att resenärerna fått en bra start på sin resa. Mari-Ann gör nu också detta hos 21-5, vilket gör att ägarna får en bra start och kan njuta av sina vistelser i sina semesterbostäder.

Mari-Ann trivs med att vara koordinator och dagligen hjälpa till att lösa utmaningar så att både kunder, kollegor och servicepartners trivs. Mari-Ann har en god förmåga att se lösningar snarare än begränsningar, det ligger helt i linje med hur 21-5 agerar dagligen.

Mari-Ann bor i Kongens Lyngby med närhet till många härliga grönområden, som hon använder flera gånger i veckan, året runt. Hon har en fin stor terrass där hon tycker om att odla sina egna växter och blommor från frön och att läsa en bra bok.

Ett annat intresse Mari-Ann har är MMO-spel (massively multiplayer online) här spelar hon online med människor från hela världen. Det är ett roligt sätt att träna översikt och lagarbete samtidigt som man lär känna många människor från andra platser i världen.