BARSEBÄCK

Ulla & Ulf

"I flera år och vid olika tillfällen har vi letat bostäder i södra Europa. Men åren gick utan att vi hittade något tillräckligt bra. Så för ett år sedan sände vår son en länk från 21-5 som vi studerade intensivt och med allt större intresse.

Där fanns allt vi behövde attraktiva och färdiga bostäder i södra Europa, bara betala och flytta in. Vi våra drygt 70 år var detta ett super alternativ. Inget letande och diskuterande, hjälp med allt och lite ansvar. Vi slog till och så började väntan.

Vilken glädje när vi fick vårt första objekt ett hus i sydfrankrike. Men sedan började vi fundera, hur låg huset, var det långt till restauranger och affärer måste vi köra bil? Många tankar väcktes, hur blir detta? Det skall bli spännande att göra vårt första besök, det är som att öppna en julklapp. Sedan började ny väntan igen, sommaren passerade.

Så kom hösten och då dök det upp ett hus i Toscana och lite efter ett chalet i Chamonix och sedan kom ännu en bostad i Estepona i södra Spanien. Med detta kom också mycket information och videos, så roligt vi hade. Hela familjen fylldes med härliga känslor, (hela familjen våra två vuxna barn med familjer och vi) alla engagerade sig i livliga drömmar och diskussioner.

Vi var nästan där på de olika platserna/bostäderna och pratade om vilka veckor och vad vi skulle göra där. Hur stort blir det, får alla plats? Alla var heltända. Nu väntar vi med spänning på sista bostaden som skall finnas på Mallorca. Det är så spännande denna väntan och längtan, det är som att vänta barn. Ni har vårt förtroende. Allt känns mycket bra men kanske lite svårt med danskan ibland."

Ulf & Ulla Ahrnstein, 21-5 familj