NYA TRADITIONER SKAPAS

Möt några 21-5 familjer

Några 21-5 familjer reser främst utan barn och är oftast ensamma. Andra familjer reser med många barn och bjuder ofta med vänner. Och så har vi alla familjer däremellan.

Res själv eller samla familjen på ett helt nytt sätt i vackra omgivningar.

Bostäderna i en 21-5 förening är bra samlingspunkter för hela familjen. Vi har lärt oss att många av våra 21-5 familjer har skapat nya traditioner för semester med familj och vänner genom ägandet av en av våra föreningar.

Med en andel i en 21-5-förening är det mycket lättare att samla familjen - alla vill åka till de vackra hemmen, och många 21-5 familjer har återupptagit familjesemestrar, för nu är alla tillgodosedda.

Alla bostäder är familjebostäder, dvs det finns både utfällbara spjälsängar och barnstolar för de små, och bostäderna har destinationens bästa internet, så att alla kan hålla sig uppdaterade, både med vänner och allt annat som händer ute i världen.

Vi är så glada att vi hjälper till att skapa en ännu bättre sammanhållning i många av våra 21-5 familjer. Möt här nedan ett litet urval av våra över 1 300 familjer: