Till salu

Family

Vi har öppnat en ny Family förening. 

Föreningen innehåller en mix av alla de önskemål vi har fått från potentiella 21-5 familjer. Det är redan flera familjer som har reserverat en andel i föreningen. Vi ser fram emot att det kommer några familjer till så vi kan bilda vår andra svenska Family förening. 

 

 

 

Toscana - Sydfrankrike - Chamonix - Mallorca- Sydspanien

Med en semesterhemsandel Family blir du direkt delägare (1/21) av 5 unika semesterbostäder på ovanstående destinationer. Bostäderna är uteslutande ägda av de 21 familjerna i föreningen. 

Pris per andel    2 395 000:-
Månadsavgift            4 850:-

Semesterbostäderna blir i samma kvalitet och storlek som bostäderna i tidigare 21-5 Familyföreningar.

Lägenheterna i Chamonix, Sydspanien, Sydfrankrike och på Mallorca kommer alla ha 2 sovrum. Villan i Toscana kommer ha 3 sovrum och egen pool.

 

Bostäderna kommer alla ha ett bra läge i området. I några områden är det viktigt att vara nära kusten, andra ställen är der stad eller lantlig omgivning som är viktigt.

Alla bostäderna skall leva upp till våra strikta krav om kvalitet, materialval, finish och utförande.

Vi fokuserar mycket på läget, inredning, och design. De flesta av våra bostäder är renoverade från början till slut innan vi är nöjda å våra familjers vägnar. Föreningen får således 5 handplockade och oftast omsorgsfullt renoverade bostäder med en stil, kvalitet och uttryck som har blivit kännetecknet för 21-5 bostäder. 

När föreningen är fulltecknad och bildad ska du förvänta dig att alla bostäderna är i drift inom 12-24 månader. 

Med 21-5 får du mycket mer för pengarna

 

 

 

Illustrationen visar att om du lägger 2 395 000 kr på ditt eget semesterboende får du ett semesterboende som förhoppningsvis motsvarar din investering.

Om du istället väljer att köpa en andel i 21-5 i Family för samma belopp, får du delägarskap och förfoganderätt över 5 semesterbostäder. 5 bostäder som i genomsnitt kostar 10 miljoner kronor (inklusive inredning, inköpskostnader, 21-5 mm), det vill säga 5 bostäder som var för sig kostar 4 gånger så mycket som din investering.

Utgifterna för att ha och driva sitt eget individuella semesterboende är också något högre än vad det kostar att vara med i en familyförening och då har vi inte tagit hänsyn till tiden som administrationen av ett enda semesterhus tar.

Därför är 21-5 intressant för många familjer.

Om du vill veta mer eller ha ytterligare material om den här föreningen, fyll i formuläret nedan så skickar vi omedelbart material till dig. Du är naturligtvis alltid välkommen att ringa oss.

Vi ser fram emot att bilda Family och vi ser än mer fram emot att finna och skapa några vackra semesterhem till föreningens familjer.

 

 

Jag vill gärna ha material för nya Family föreningen

Kontakta oss i 21-5, vi hjälper dig att uppfylla dina semesterhemsdrömmar.

Skriv till info@21-5.se eller ring 08-696 00 00.