Om oss

Arbeta hos 21-5

Vi uppfyller drömmar och skapar livsglädje - vill du vara med?

Vi njuter - och är tacksamma - över den framgång vi upplever liksom det enormt stora förtroende och stöd vi får från våra kunder. Vi har en arbetskultur utan en stel hierarki och alla arbetar under frihet med stort ansvar. 
 
Vardagen är viktig för oss och vi är ett engagerat team som alla bidrar med mycket mer än bara att arbeta - och vi bjuder på oss själva.  Vi är ärliga och inte rädda för att prata om saker, även om det är svårt. Stämningen i 21-5 är anspråkslös och här är högt i tak, men allt kommer från ett professionellt och seriöst tillvägagångssätt. Kulturen i 21-5 drivs av entusiasm för arbetet och vårt unika koncept. Vi tycker att det ger mycket energi att arbeta med människor som vill göra skillnad. Vi är ett unikt team - och alltid ett team. Vi hjälper varandra och ser till att vi kommer i mål. 
 
Våra värderingar är ärlighet och öppenhet samt att göra mer för våra 21-5 familjer än vad de förväntar sig. Vi sätter nya standarder för kundrelationer och har stor tillit till våra kunder. Samtidigt är vi också djupt tacksamma för privilegiet att arbeta med våra kunder och med varandra. 

Se eventuella lediga platser eller upprätta en profil i vår CV databas - klicka här

 

Kontakta oss i 21-5, vi hjälper dig att uppfylla dina semesterhemsdrömmar.

Skriv till info@21-5.se eller ring 08-696 00 00.