Till salu

Grande

I Grande föreningen har de familjer som har reserverat en andel mottagit avtalen och det är redan flera familjer som har undertecknat avtalet. Vi ser fram emot att det kommer några ytterligare familjer så att vi kan bilda vår allra första svenska Grande förening.

Toscana - Sydfrankrike - Chamonix - Mallorca - Sydspanien

Med en semesterhems-andel i Grande blir direkt delägare (1/21) av fem härliga semesterhem på ovanstående destinationer. Bostäderna är uteslutande ägda av de 21 familjerna i föreningen. 

Pris per andel    5 950 000:-
Månadsavgift            8 450:-

Semesterhemmen i denna Grandeförening kommer att hålla samma höga standard som alla tidigare 21-5 Grandeföreningar.

Villorna kommer att ha 4-5 sovrum, det kommer finnas fasta sovplatser till 10 personer. Egen pool till alla villorna sånär som på Chalet´et i Chamonix. 

Bostäderna kommer alla ha ett bra läge i området. I några områden är det viktigt att vara nära kusten, andra ställen är det stadsliv eller landsbyggd som är viktigt. 

Alla bostäderna skall leva upp till våra strikta krav om kvalitet, materialval, finish och utförande.

Alla bostäder kommer bli noga utvalda och genomgågna innan överlåtelsen. Bostäderna kommer också att bli godkända av föreningens egna ägarkommité innan överlåtelsen. 

När föreningen är fulltecknad och bildad ska du förvänta dig att alla bostäderna är i bruk inom 12-18 månader. 

Med 21-5 får du mycket mer för pengarna

 

Illustrationen visar att om du lägger 5 950 000 kr på ditt eget semesterboende får du ett semesterboende som förhoppningsvis motsvarar din investering.

Om du istället väljer att köpa en andel i 21-5 Grande för samma belopp, får du fem bostäder som i genomsnitt kostar nästan 25 miljoner kronor (inklusive inredning, inköpskostnader, 21-5 mm), det vill säga 5 bostäder var för sig kostar  kostar mer än 4 gånger så mycket som din investering.

Utgifterna för att ha och driva sitt egna semesterboende är också något högre än det kostar att vara med i Grande. Och då har vi inte tagit höjd för all tid som administrationen av en enda semesterbostad tar.

Därför är 21-5 intressant för många familjer.

Om du vill veta mer eller ha ytterligare material om den här föreningen, fyll i formuläret nedan så skickar vi snart material till dig. Du är naturligtvis alltid välkommen att ringa oss.

Vi ser fram emot att bilda Grande, och vi ser än mer fram emot att finna och skapa några vackra semesterhem till föreningens familjer.

Jag vill gärna få material för Grande föreningen

Kontakta oss i 21-5, vi hjälper dig att uppfylla dina semesterhemsdrömmar.

Skriv till info@21-5.se eller ring 08-696 00 00.