Design

Camilla Dahl Pedersen

Camillas bakgrund inom export, detaljhandel och modebranschen har gett henne en bred inblick i många aspekter av initiering, samordning och genomförande. Hon följer sina arbetsuppgifter noggrant från A-Ö och arbetar efter mottot "där det finns en vilja finns det möjligheter".

Den största tillfredsställelsen för Camilla är när allt går i lås, alla är nöjda med resultatet – och det ska gärna gå fort. Det bästa är att prestera utöver det vanliga och så får utmaningarna komma vartefter.

Fart och fläkt har präglat Camillas liv med 15 år som handbollsspelare samt 10 år som ungdomstränare inom sporten. Camilla trivs bäst där lagandan spelar stor roll och alla hjälper till att nå målet tillsammans. Och hon sätter stort pris på att omgivningen runt henne trivs och mår bra.

Camilla är gift med Christian och tillsammans har de två barn. Dessutom består familjen av två stora hundar – Pluto och Obelix. Camilla är en stor familjemänniska och älskar att ordna fester för familj och vänner. Promenader i skogen med hundarna är högt prioriterat och ger bra energi. Den stora passionen är skidresor och resor till USA.