Om oss

21-5 teamet

På den här sidan finns en liten presentation av det dedikerade 21-5 teamet som varje dag arbetar på att uppfylla våra familjers drömmar och öka deras livskvalité. 

Sandra

Sandra är country manager för 21-5 i Sverige.  

Sandra driver med stor passion och hjärta 21-5 i Sverige. Med såväl ett stort öga för helheten som de små detaljerna ser hon till att överträffa förväntningarna.  

Med en bakgrund som fastighetsmäklare där många uppskattat såväl hennes humor som professionalitet har hon från start haft många nöjda och återkommande kunder. Sandra älskade hennes tidigare arbete som hon mer såg som sin livsstil, men har länge haft en längtan på att få hela världen som arbetsplats. Sandra är också utbildad ekonomisk fastighetsförvaltare och har läst kurser inom Culture management. 

Sandra blev helt såld på idén om 21-5 i samma stund som hon hörde talas om den. Det var sommaren 2014 som hennes svägerska blev delägare i en av de första grupperna och hennes ögon öppnades för konceptet. Sedan dess har siktet varit inställt på att föra detta briljanta koncept till svenska familjer. Det har varit utan tvivel som Sandra har arbetat med stort driv för att ge svenska familjer denna unika möjlighet och dröm att äga fler semesterhem utomlands. Alla värderingar inom 21-5 såsom ärlighet och service i fokus går i linje med hennes egna värderingar och intressen.  

Utöver passionen för fastigheter och resor har Sandra sin man Johan och deras döttrar som hon ser till att ta med på hennes äventyr. Om Sandra inte är på kontoret eller hemma hittar du henne på gymmet eller på yogamattan, gärna med en vän som hon peppar genom passen.

Sandra Rosenblad, Country Manager Sverige

E-post: sr@21-5.se

Johan

Johan har länge stått på sidlinjen bredvid Sandra och varit mycket delaktig i 21-5:s resa till Sverige. Men nu har han blivit en del av 21-5 familjen på riktigt. Det var Johans syster och hennes danska familj som var bland de första ägarna som anslöt sig till en 21-5 förening. Från den dagen har Johan en plan att själv bli en del av konceptet.

Johan har en bakgrund inom media och reklambranschen vilket gett honom en bred erfarenhet i stora som små projekt. Han har arbetat med ett brett spektrum alltifrån Avicii dokumentären till biofilmen Vitt skärp men också med större marknadföringsprojekt för Volvo group, IKEA och Clas Ohlsson. Johan har ett extra bra öga för helheten och ser gärna på saker ur större perspektiv och ser alltid det positiva i saker.

Sandra och Johan lever tillsammans med sina två döttrar Juni och Alva och den allra mesta tiden går åt till 21-5 men när tillfälle ges tar de gärna en tur med båten i Stockholmsskärgård eller besöker en ny potentiell 21-5 destination. 

 

Johan Lindvall, Förmedling, Branding & Marketing

E-post: joli@21-5.se

Laila

Laila är VD och är en av grundarna. 

Laila är vår VD, ​​men titeln är inte så viktig. Laila har lyckats leda 21-5 med stor passion, energi och närvaro. Hon leder företaget likställt med hennes anställda. Hon har en närvaro som ingen annan och hon vågar se andra i ögonen och vara där för människorna runt både när det är trevligt och angenämt, men också när det är svårt och gör ont. Laila är med hela vägen med både hjärta och själ och det gör henne till en inspirerande person och en respekterad ledare. 

Idén för 21-5 fick Laila tillsammans med sin man Anders år 2008 och tillsammans har de varit drivkraften i uppbyggnaden av Gazellföretaget 21-5. Förutom den dagliga ledningen av 21-5 är bostadsinköp en av Lailas primära arbetsområden och hon har en unik känsla av att hitta rätt bostäder för 21-5-föreningarna. 

Med 3 barn hemma är det sällan ett tråkigt ögonblick och Laila förvaltar hemmet med samma inställning och integritet som hon sätter i 21-5. 

Laila är en sedvanlig del av fredagsyogan, och hon är ovillkorligen 21-5 mest rörliga. 

Laila Køj, VD och grundare 

Email: lk@21-5.dk 

Anders

Anders är medgrundaren av 21-5.

Det var under en lunch mellan Laila och Anders hösten 2008 som iden föddes. 21-5 leds och drivs nu av den unika duon som byggt upp företaget från en start up till det blomstrande företag som det är idag. Allt baserat på de värderingar de tror på. 

Anders huvudsakliga fokus har varit kundkontakter, allt från öppningsmöten, kaffemöten och den dagliga kontakten med kunder. Nu har Anders fokus skiftat till att mer och mer till att erbjuda konceptet till familjer i andra länder. Hans exportstrategi har varit enkel, när de rätta personerna knackar på dörren så tar de steget. Nu ligger stort fokus på att erbjuda konceptet till svenska familjer.  

Helgerna spenderas främst med barnen och deras många aktiviteter. Han åker gärna mountainbike på Nordsjällands vackra cykelbanor eller tar en löptur längs Öresund. Om somrarna är det främst segelbåten som hägrar. 

Anders Køj, grundare och delägare

Email: ak@21-5.dk 

"Heisel"

Anders som i dagliga tal tituleras med sitt efternamn för att inte förvirra kom in i 21-5 i slutet av 2009, ca ett år efter idén föddes. 

Laila och Anders insåg kort efter att de fick idén till 21-5 att de behövde ytterligare kompetens i ägarkretsen. 

Heisel har en solid ekonomisk bakgrund och har tidigare arbetat i staben bakom BG Bank och sedan i Danske Bank. Heisel bröt sig senare ut och startade sitt eget IT-säkerhetsföretag vilket han för närvarande driver framgångsrikt med sin partner.

Heisels roll i 21-5 är på det strategiska planet, där ekonomi och IT är hans specialiteter, han har bl.a. designat vår membersite och vårt bokningssystem till våra föreningar.

Heisel är en person med många strängar både när han spelar klassisk gitarr och piano. Han håller formen med löpturer och annan träning. Heisel har fötterna på jorden och kommer ursprungligen från Rødekro i södra Jylland. 

Anders Heisel, ekonomi, teknik och utveckling

Email: ah@21-5.dk

Lars

Lars har varit en del av 21-5 teamet sedan januari 2015. Som en privat vän till Laila och Anders kände de Lars långt innan han började. Han kunde inte kunnat dölja sin entusiasm och fascination om idén av ett helt nytt sätt att njuta av livet i egna semesterhem i utlandet. 

Lars har alltid arbetat internationellt och har därför rest världen runt under de senaste åren. Han beskriver ofta sin roll i 21-5 som "bred mittfältsspelare" med en rad olika affärsuppgifter, inköp av bostäder och marknadsföring är några av de största uppgifterna för Lars och han har en hel del resdagar.   

Lars är passionerad estetiker och drivs av glädjen att hitta och skapa de vackraste bostäderna, vilket bidrar i sin tur till stora leenden hos ägarna i 21-5 föreningarna. Han är alltid redo att berätta entusiastiskt om 21-5 konceptet och samtidigt har han en passion för att hantera alla spännande utvecklingsmöjligheter som konceptet erbjuder. Lars är en "hundälskare" och en friluftsmänniska, så du hittar honom gärna högst upp på ett berg eller med ett par löparskor, på skidor eller på en mountainbike. Han är en aktiv del av löparklubben och kör över oss andra (men det skulle han aldrig säga själv). 

Lars Heede, bostadsinköp

Trine

Trine är chef för vår administration och support. 

Trine säkerställer att den dagliga verksamheten fortlöper som den ska, inkluderat all pappershantering kring inköp och registrering. Hon förbereder styrelsemötena i ägarföreningarna och säkerställer att ett kunnigt supportteam finns för alla våra ägare såväl före, under och efter sina besök i bostäderna. 

Trine har stora ledarskapserfarenheter sedan tidigare inom finanssektorn, hon är också passionerad över sättet att kommunicera och hjälpa ägarna i 21-5-andan. Med sin professionella överblick och sinne för humor gör det henne till en mycket omtyckt kollega. 

Trine bor nära huvudkontoret med sin man, två barn och två hundar. Fritiden umgås hon gärna med sina barn, vänner och familj. Trine reser gärna på både kortare och längre resor - Skagen och Italien är några av favoriterna. 

Trine Gammelgaard Stuhr, chef för administration och support

Eva

Eva är process- och affärsutvecklare, hon har tidigare hjälpt några av Danmarks största företag. Nu arbetar hon för att optimera och strukturera våra arbetsprocesser, därav ser man henne ofta med en pappersrulle med diagram under armen 

Eva är och har varit drivkraften i att strukturera och blötlägga samtliga processer i 21-5, som nu har slutat i att vi är i begrepp med att designa vårt eget system till alla team. Allt sker under kunnig övervakning av henne.  

Eva är också en del av förfarandet vid urval och anställning av nya medarbetare, detta har varit hennes ansvarsområde sedan dess att hon kom till 21-5. Hon är en person som är högt värderad som både person och kollega av alla på kontoret. 

Eva bor med sin son och gillar att spendera sin fritid i trädgården och med sin pojkvän. Hon är en flitig deltagare av löparklubben och till den veckovisa yogan. 

Eva Steensby, IT & processer

Vibeke

Vibeke trivs bäst när det är hett om öronen, och är med sin otroliga energi nerven i supporten, hon känner alla föreningarna och bostäderna ut i fingerspetsarna. Det är bara en väg för Vibeke - och det är framåt. 

Efter ett antal år utomlands använder Vibeke nu sin internationella erfarenhet till förmån för ägarna i 21-5. Bland många uppgifter skapar och upprätthåller Vibeke kontakter med våra många leverantörer på de olika destinationerna. Då man inte kan lura Vibeke, landar hon alltid i de bästa avtalen. 

Vibeke är duktig på att hålla många bollar i luften men tummar för den delen inte på kvalitén och är det något vi värdesätter är det kvalitén när vi beslutar oss för våra samarbetspartners runt om i världen. 

Hemma har Vibeke tre barn och hennes engelska man som håller henne fullt sysselsatt när hon inte arbetar. 

Vibeke Sax Holst, support

Philip

Philip är vår franska touch, han har bott i Sydfrankrike under många år, där han arbetade som fastighetsmäklare och med uthyrning av bostäder. 

Philip har en stor passion för länderna i Sydeuropa och har en förkärlek för Frankrike, den franska kulturen och maten, som han också älskar att laga själv.

Philip är en familjefar med fru och tre söner hemma, så där är det sällan ett lugnt ögonblick. 

Philip arbetar i vår administration, där hans franska vokabulär och sitt öga för skarpa detaljer är till stor nytta i det dagliga arbetet.

Philip är en on-off person på firmans löpklubb och yoga men det är inte lusten som sätter begränsningarna utan snarare tiden.  

Philip Blixen-Finecke, administrations specialist

Bettina

Bettina arbetar i administrationen och håller ordning på alla detaljerna i de administrativa processerna i ägarföreningarna.

Med sin bakgrund både inom rese- och försäkringsbranschen har hon en bra grund för att hantera att de dagliga uppgifterna. Bettina har dessutom bott i både Frankrike och Italien, så när det ska kommuniceras med de sydeuropeiska samarbetspartnerna, är det ingen språkbarriär.

Bettina bor i Humlebæk med sin man och deras yngsta dotter.

Fritiden spenderas helst utomhus, gärna på promenader, löp- eller cykeltur i skogen eller vid stranden. När det er möjligt, går turen ofta till olika delar av Frankrike eller Italien, där dagarna går åt till att besök på lokala marknader och gallerier. Bettina har en hemlig dröm om at bli vegetarian, men det blir omöjligt, så länge Anker är kock hos 21-5.

Bettina är mycket glad för fredagsyogan och deltager så ofta som möjligt.

Bettina Vaupel, administration

Bettina

Bettina är en del av supporten och är alltid redo att vara behjälplig vad de än månne vara, i stort och smått. 

Bettina har bott så många år i Italien att hon nästan känner sig som en italienska. Hon har erfarenheter inom säljsupport från många olika branscher och är van vid att få lösa sker snabbt och effektivt.  

Bettina bor i närheten av vårt huvudkontor i Hørsholm med sin italienska man och sin 19 åriga dotter som också dom kräver hennes omsorg och närvaro. Bettina reser ofta med familjen till Italien för att besöka vännerna i Toscana eller svärmor i Milano.  

Fritiden används till matlagning, utflykter och som frivillig i Hjernsagen som är en förening för hjärnskadade. 

Bettina Lauritsen, support

Helene

Helene är med i vårt duktiga supportteam. 

Med sitt strålande humör och hennes positiva inställning är Helene alltid redo att lösa stora och små uppgifter i supporten. 

Helene har en bakgrund som projektledare och har arbetat många år inom sjukvårdssektorn så hon är van vid att hålla många bollar i luften och agera snabbt. Hon har ett öga för detaljer men kan samtidigt se helhetsperspektivet. Hon är också itutad en hel del gammeldags sunt förnuft vilket är en viktig egenskap i supporten. 
 
Helene är mycket omtyckt av sina kollegor och hon sprider glädje varje dag över alla på kontoret.   
 
Privat är Helene gift och mamma till två härliga tonåringar så även på hemmaplan finns det gott om supportuppgifter. De hanteras dock med lite mer delegation än uppgifterna i 21-5. 

Helene Miltenburg, support

Maj-Britt

Maj-Britt är en del av vårt duktiga och ihärdiga supportteam.  

Maj-Britt har arbetat i olika branscher genom åren och hon har varit särskilt glad för hennes arbete i klädbranschen, där hon bland annat har varit ansvarig för den franska marknaden. Här kunde hon låta sin stora passion växa, kärleken för det franska. Maj-Britt pratar flytande franska och älskar att gå på loppmarknader särskilt i Paris, för att finna fina gamla franska skatter.  

Privat bor Maj-Britt med sin son i Helsingör med Kronborg, skog och strand som granne. 

Fritiden används bl.a. för löpning i den kuperade skogen, yoga, meditation, måla bilder samt se frank film.  

Maj-Britt är en ivrig deltagare av fredagsyogan. 

Maj-Britt Jensen, support

Louise

Louises professionella passion är i stor grad att få hela pusslet att gå ihop, med stor målmedvetenhet och ett öga för alla detaljer. 10 års erfarenhet inom ledarskap och projektledning med en bakgrund från modebranschen och resebranschen.  

Louise drivs av att skapa resultat genom en empatisk och engagerande ledningsstil och hon anser att de bästa resultaten kommer genom trivsel, kultur och värderingar. 

Gift med Mikael, mamma till Elias, Noah och Mailea. Har rest, bott och arbetat utomlands i flera år, bland annat ett par år på Hawaii, ett par i New England och ett år på ett kryssningsfartyg. 

Louise här en stark kreativ sida och en stor passion för allt som andas estetik, särskilt blommor och trädgårdar. 

Helgerna går ofta åt en 8-10 besök på lokala plantskolan, renovering av gamla villan i Humlebæk, vänner, kultur, skogsrutter och dopp i Öresund. Naturen runt oss är fantastisk, även när du har sett det mesta av världen. 

Louise Weiergang Ipsen, chef över bygg- och jazzteamet

Kamilla (Mille)

Mille var vår andra medarbetare och var med på tiden kontoret låg i de ödmjuka men mysiga lokalerna i carporten. Mille började i administrationen som leddes av hennes professionella och sympatiska förmåga.  

Efter riktigt många år i advokatbranschen behövde Mille en förändring och i vi hade behov av en mycket kvalitetsmedveten medarbetare med goda språkkunskaper (Mille har bott och arbetat i London i ett antal år) så det visade det sig vara en perfekt match. 

Mille var tidigare ansvarig för administrationen och supporten men har nu pga. av hennes i de närmaste instinktiva känsla för inredning blivit en viktig del i Team Jazz, färdigställandeteamet, där hon strålar med sin känsla och fantastiska överblick. Team Jazz rycker ut när bostäderna är färdigmöblerade och ger bostäderna den sista touchen, så de blir sköna inbjudande hem och inte bara bostäder med möbler. En synnerligen viktig funktion i 21-5.

Mille reser riktigt mycket, men när hon är hemma håller hon koll på hennes två härliga barn. Mille är med i löparklubben lite sporadiskt men fredagsyogan är hon gärna med på när hon är i landet. 

Kamilla Falkenberg Høeg, Teamleader homestyling

Anne

Anne är vår friska fläkt i vardagen med sin humor och energinivå som ligger långt utöver det vanliga. Hon ser bl.a. till att sörja för alla inköp och koordinera alla de "små saker" till bostäderna, som gör dem till hem. 

Anne kommer från tio år i möbelbranschen och har därför en naturlig ingivelse i inredning och inköp. Viktigast av allt är att har hon ett fantastiskt öga för den inredning som våra föreningar gläds av. 

Anne är också en del av färdigställandeteamet, Team Jazz som rycker ut till bostäderna när de är färdigmöblerade av Bo-Tikken. Team Jazz sprider en touch över bostäderna som gör att de förvandlas från bostäder med möbler i, till sköna och inbjudande hem. 

När Anne inte är på kontoret eller reser spenderar hon tiden med sina två barn. När Anne är I landet är hon också alltid med på fredagsyogan.  

Anne Bang, Homestyling

Lotta

Lotta är svensk och hamnade i Danmark efter att ha flyttat runt både i Sverige och resten av världen i många år. Lotta är ursprungligen utbildad till lärare, men har tillbringat de senaste 5 åren inom detaljhandeln och är nu väldigt glad över att vara i 21-5 och särskilt i Team Jazz.

Lotta trivs bäst när det är fart och fläkt och dagarna inte liknar varandra för mycket. Lotta har en stark kreativ gen som i kombination med hennes vinnande sätt och önskan om att göra skillnad gör henne till en mycket attraktiv medlem av Team Jazz.

Lotta älskar att resa och upptäcka världen. Hon tillbringar sin fritid med vänner och familj, och hon utövar också yoga med resten av teamet på fredagarna. Inredning och mode har alltid varit ett stort intresse, så hon spenderar därför mycket tid på bl.a. instagram.

Lotta bor med sin kille på Nørrebro, och drömmer om ett hem med trädgård eller i alla fall någon uteplats.

Lise-Lotte Jonasson, homestyling

Wayne

Wayne är ursprungligen från Irland, och ja, han blir då och då förväxlad med en duktig fotbollsspelare. Fotboll har alltid varit en stor del av Waynes liv och vid en tids punkt var han seriös med satsningen, innan han lyckligtvis kom på andra tankar. 

Wayne har rest mycket och har arbetat både i Tyskland och i Australien där han bl.a. hjälpte till att bygga olympiska stadion till OS år 2000. 

År 2001 återvände han till Danmark där han nu bor har med sin fru och två barn. 

Wayne är byggledare för alla våra ombyggnationer och han spenderar därmed mycket tid runt om i Europa.

Wayne har ett vinnande och ärligt sätt, som är svårt att bli sur på och han är mycket uppskattad bland kollegorna i 21-5.

Wayne är en dedikerad lagspelare som skapar stort värde i sitt arbete för 21-5. 

Wayne Rooney, projektledare bostäder

Holger

Holger är chef för vårt ekonomiteam.  

Han ser till att teamet löpande utvecklas så det finns ordentligt med tid till att ta väl hand om ekonomistyrningen för 21-5 och för alla 21-5 ägarföreningarna.

Med en bakgrund som ekonomichef i flera verksamheter både i Danmark och utomlands, brinner han för att ekonomistyrningen av 21-5-föreningarna utförs i överensstämmelse med 21-5s värderingar. Det betyder att kvaliteten på arbetet ska vara av högsta klass och i en positiv anda.  

Nu när barnen har vuxit upp och flyttat hemifrån har det blivit mer tid till fritidsintressena fäktning och tennis och Holger reser också flitigt sin fru på kortare och längre semestrar. 

Han är också en ivrig deltagare i 21-5´s löpteam och yogagrupp där Holger bidrar till företagets positiva anda, och han njuter av att arbeta med ett koncept som skapar så mycket glädje.

Holger Christtreu, ekonomichef

Karina

Karina var vår första medarbetare i 21-5 och satt i starten tillsammans med Anders och Laila på kontoret i Anders föräldrars carport. Karina har därför haft nöjet att stifta bekantskap med i stort sett alla processer i 21-5, vilket har gett henne omfattande kunskap och erfarenhet som hennes kollegor och inte minst våra ägare i 21-5 har stor glädje av varendaste dag. 

Karina har ett sällsynt öga för detaljer och har ett talminne långt utöver det vanliga, hon glömmer sällan en talkombination eller ett kontonummer om det varit relevant vid någon tidpunkt. Karina är därför vår ytterst kompetenta teamledare i ekonomiteamet, som hon ansvaret för i nära samarbete med Holger. Karina är också övergripande kvalitetsansvarig för hela 21-5 så vi är i goda händer. 

Karina är en riktigt bra och omtänksam kollega som alltid har tid att prata, oavsett om det är en stressig dag. När Karina inte är hos 21-5 kan ni antingen finna henne i Fredriksberg tillsamman med sina två döttrar eller i Vejby strand där hon bl.a. sysslar med utomhusaktiviteter, trädgårdsarbete eller njuter av familjelivet. Karina är haren i löparklubben och hjälper oss andra upp för backarna. Hon deltar också alltid på fredagsyogan. 

Karina Probst, teamledare ekonomi och överordnad kvalitetsansvarig

Bettina

Bettina var med i 21-5-teamet redan under carporttiden. Hon är således en mycket erfaren medlem av ekonomiteamet, hon är bland annat ansvarig för ett antal 21-5-föreningar. Dessutom fungerar Bettina som en förlängd arm utöver ekonomiteamet och sträcker alltid ut en hjälpande hand. Hon har också under en så lång period varit en viktig del av 21-5´s supportteam. 

Bettina kan beskrivas med nyckelorden mångsidighet, omhändertagande, integritet och uthållighet - kvaliteter som är högt värderade i såväl ekonomifunktionen som resten av 21-5.

Men ännu viktigare, Bettina har ett riktigt varmt och gott hjärta och hon är en som man alltid kan räkna med - både arbetsmässigt och som medmänniska.  

Tiden utanför 21-5 spenderar hon tillsammans med sin son och på diverse fritidsaktiviteter.

Bettina är en stående medlem av löparklubben och är också oftast med på fredagsyogan. 

Bettina Ulrichs Klingenberg, ekonomi

Susanne

Med ärlighet, öppenhet och god samarbetsvilja fanns inga tvivel om att Susanne skulle passa utmärkt in i vårt ekonomiteam.

Susanne trivs i en internationell arbetsmiljö och har utbildning i ekonomi och finans från USA, där hon har bott i 9 år. Susanne har också spenderat 3 år i Dubai. Hennes utlandsvistelser och möten med främmande kulturer har lärt henne att se det positiva i allt och att tackla oväntade händelser. 

Susanne har en bred kompetens av redovisning med fokus på att hantera kundsidan. Av sina kollegor beskrivs Susanne som ytterst tillmötesgående och serviceinriktad. Hon bidrar till ett gott humör på kontoret, engagerar sig alltid fullt ut och har fokus även på minsta detalj.

På fritiden njuter Susanne av livet med sin man och tre underbara barn. Hon älskar att ha trevligt med familj och vänner över en god bit mat och reser gärna med både familj och vänner. 

Susanne deltar i löparklubben och även flitigt på fredagsyogan.

Susanne R. Chand, ekonomi

Camilla

Camilla är en del av vårt duktiga ekonomiteam.

 

Före 21-5 var Camilla inom kläd- och resebranschen. Efter att ha arbetat i många olika funktioner har hon uppnått en bred kunskap inom ekonomi. Hos 21-5 är Camilla bl.a. ekonomiansvarig för flera föreningar.

Camilla bor i Kvistgård med sin man och deras 3 gemensamma barn samt 2 bonusbarn. Det går undan där hemma med tvillingflickor på 1år och en kille på 2år. Helgerna och semestrarna spenderas oftast i sommarhuset i Nykøbing Sj, som är familjens samlingspunkt.

Fritid är det inte så mycket av, men när det finns tid, spenderas den med vänner och lite träning, gärna på ryggen av en häst.  

Camilla har tidigare bott och arbetat med polohästar i Nya Zealand, Australien och England och hon är mycket förtjust i djur.

Vi njuter av Camillas aldrig sviktande positiva inställning, bra humör och expertis. Camilla är en ivrig deltagare på fredagsyogan. 

Camilla Rosing, ekonomi

Dan

Dan är en viktig del av vårt kompetenta IT-team.
 
Dan kommer från en av Danmarks snabbast växande IT-konsultfirmor, där han har arbetat åren efter sin utbildning. I detta hänseende har Dan fått en snabb och bred utbildning i skapandet av nya och i drift av existerande IT-system, stora som små och gamla som nya.  
Därutöver har Dan en akademisk bakgrund som civilingenjör i användarvänlig design och spelutveckling, vilket ger Dan ett både systematiskt men också användarorienterat förhållningssätt till lösningarna med starkt fokus på "gamification". 

Dan är inte en av de mest utåtriktade på kontoret, men långsamt håller han på och öppnar upp sig. Bakom fasaden finns en mycket sympatisk person med en härlig torr humor. 

På fritiden försöker Dan hitta balansen mellan hans band, tennis, träning och naturligtvis 21-5-löparklubben. Privat bor Dan med sin fru och lilla son som stjäl lite av nattsömnen emellanåt. Familjen gillar seglarturer till Ven eller sommarhuset på Falster. 

Dan Rosenberg Osted, IT-trollkarl

Ane

Ane är vår hustomte som tar hand om vårt vackra huvudkontor, hon ser till att det varje dag skiner invändigt och utvändigt. Ane kommer till kontoret varje dag med ett stort leende, mer dedikerad och kärleksfull medarbetare går knappast att hitta. 

Ane tar emot alla i receptionen och välkomnar alla med glädje och värme och behandlar alla andra som hon själv vill bli behandlad. För Ane betyder det mycket att alla känner sig väl till mods, hon har ett stort ansvar för huset och hela 21-5. 

Ane sörjer för att det varje dag finns en varierad och ekologisk lunch, hon älskar att skämma bort oss med små hälsosamma smoothieshots eller (åtminstone lika hälsosamma) eftermiddagssnacks. 

Vi har många arrangemang här i huset och här regerar Ane också. Ane koordinerar och planerar allt praktiskt och är alltid den sista som lämnar fortet, ofta nära på midnatt. 

På hemfronten har Ane ett vackert gammalt hus, man, son och hund. 

Ane Lindgren Hassing, reception och koordinator

Casper

Casper är dokumentarist på 21-5 och filmar alla de som vi företar oss i verksamheten. Med en kamera i handen, och ett kreativt mindset är Casper med och stärker varumärket 21-5.

 

Casper har tidigare arbetat som videojournalist i mediabranschen, där han blev inkastad i ett brett spektrum av journalistiska uppgifter. Senast kom han från en branding byrå, där han har hjälpt många företag med varumärket på de sociala medierna genom annonsering och innehåll.

 

Privat bor Casper själv i sin lägenhet i Valby. Han har ett stort intresse för film och fotboll. Särskilt fotbollsklubben Arsenal slår Caspers hjärta lite extra för. På fritiden spenderar han en hel del tid med vännerna. När Casper ska stressa ner eller låta de kreativa tankarna flöda tar han en löptur eller promenad i Valbyparken.

Casper överväger om han ska vara en del av gänget på fredagsyogan :)

Casper Søby Hansen, dokumentarist

Marie

Marie är en av de yngre i laget. Hon hjälper främst till i administrationen och supporten. Med sin tekniska kompetens och innovativa tänkande uppdaterar och kontrollerar hon data och har full kontroll på systemen.

Marie har varit i London som au-pair och tog studenten 2017. Hon reste sedan till Asien, Indonesien och Australien hösten 2017. Marie älskar att resa och hon hoppas kunna spara upp till ett par månader i Sydamerika till vintern. Nästa år börjar Marie sin vidareutbildning, inriktning är inte helt bestämd ännu men hon räknar med att det blir antingen ingenjör eller IT-utvecklare.

Du får lätt ett leende och en snabb kommentar från Marie, som älskar elektroniska prylar, konserter, är kreativ och gillar att vara social. Man kan möte henne på rullskridskor eller i havet på en dykresa, dock inte ännu.

Marie Westphal Hvims, studentmedhjälpare

Kontakta oss i 21-5, vi hjälper dig att uppfylla dina semesterhemsdrömmar.

Skriv till info@21-5.se eller ring 08-696 00 00.