Om 21-5 konceptet

 

I det här avsnittet finns svar på de flesta frågorna som rör 21-5-konceptet.

21-5 är ett unikt koncept som inte finns någon annanstans i världen. Allt omkring bostäderna och föreningarna tas om hand ned till minsta detalj oavsett om det gäller byggnaderna, det juridiska eller något annat. När man möter 21-5 första gången kan det vara lite svårt att absorbera allt. Det är många aspekter att ta hänsyn till när man samlar 21 familjer, som tillsammans ska äga fem härliga semesterhem utomlands.

Det första de flesta slås av är enkelheten i konceptet. 21 familjer äger fem vackra semesterhem tillsammans. Så enkelt är det och 21-5 tar hand om allt.

Arbetet med att få en 21-5-förening på fötter; att köpa, renovera och inreda fem bostäder är ett relativt stort projekt, och som vi sett kräver detta expertis inom en rad olika områden. Det räcker inte att bara ha idén, det verkliga arbetet börjar först när de 21 familjerna är samlade. 
I det här avsnittet hittar du svar på många av de funderingar som kan uppstå kring detta, och du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss om det uppstår ytterligare frågor. 

 

21-5 terass i Toscana

Till salu just nu

Se om det är en förening som är öppen för försäljning just nu som matchar er familjs drömmar och behov

› Öppna ägarföreningar

Kontakta oss i 21-5, vi hjälper dig att uppfylla dina semesterhemsdrömmar.

Skriv till  info@21-5.se  eller ring på 08-696 00 00.