Oslo

Kirsten & Harald

"Under en middag i Köpenhamn i höstas träffade jag en dansk kvinna, som entusiastiskt beskrev hur nöjda de var med 21-5. Det gjorde oss tillräckligt nyfikna för att gå in på hemsidan, och sedan fastnade vi gradvis i 21-5-garnet.

Vi har haft en härlig lägenhet i St Raphael i 10 år, men har successivt blivit lite frustrerade över att ordna, fixa, hantera och reparera olika saker på avstånd. Att ha tillgång till högkvalitativa orter utan praktiska åtaganden lockade.

Vi har tittat igenom allt tillgängligt material, foton, videor och blivit imponerade av konceptet, av fastigheternas kvalitet och läge, och vi har övertygats av en administrativ apparat som fungerar. Konceptet är smart och väl lämpat för de flesta typer av individer och familjer.

Med 21 ägare och 5 fastigheter har du tillgång till fantastiska orter under så många veckor om året, att det mer än väl uppfyller behovet. Vi är såklart spända på hur själva bokningssystemet kommer att fungera, om vi kommer att vara i bostäderna de veckor vi önskar. Intrycket vi har är att de flesta får veckor som är till deras belåtenhet.

Hittills i processen är vi mycket nöjda. Vi har fått regelbundna uppdateringar om framsteg, ekonomi och gruppsammansättning. Inköpen av husen i Toscana och Provence verkar mycket lovande. Vi kommer att ha möjlighet att testa fastigheten i Toscana i augusti. Vi hoppas naturligtvis att de kommande tre bostäderna kommer ganska snabbt, så att allt kan komma i normal form.

Vi räknar med att använda fler av fastigheterna under årens lopp framöver med vänner, eftersom vi har minst tre bra sovrum i alla enheter. Så vi förväntar oss, att våra två söner med sina familjer kommer att bli aktiva användare av ett så underbart erbjudande. Om vi lyckas spendera alla veckor varje år är nog inte säkert, men att ha möjlighet, speciellt för oss två med full flexibilitet som pensionärer, är en underbar aspekt av 21-5.

Våra förväntningar på 21-5 är lätta att svara på: Att konceptet fungerar enligt beskrivningen i prospektet. Att bostäderna är så välinredda som vi föreställt oss, och att projektets ekonomi är som beskrivet."

Kirsten & Harald Norvik, norsk 21-5 familj