Bostäderna

Urval

Det är ett stort ansvar att hitta och skapa 5 drömbostäder till familjerna i våra föreningar. Lyckligtvis är vi bostadsnördar, och vi ÄLSKAR känslan, när vi hittar den HELT rätta bostaden. Det är lite som att hitta nålen i höstacken och det ger närmast en rofylld känsla i kroppen när den rätta bostaden dyker upp. Men känslan övergår snart till en ångestkänsla och en frustration sprider sig i kroppen, för FÅR vi den nu också?

Lyckligtvis slutar de flesta förhandlingarna med att vi får köpa önskad bostad men ibland lyckas vi inte. Ibland vill säjaren ha för mycket betalt och andra gånger visar det sig att något grundläggande är fel antingen med byggnaden eller vad man får göra på fastigheten. Vi undersöker så mycket vi kan innan vi köper för att minimera obehagliga överaskningar efter köpet.

 

"Skandinaviska mästare i bostadsköp utomlands"

Laila och Lars ansvarar för att hitta alla bostäder för våra föreningar, och de arbetar också sedan med vårt bygg- och designteam för att leda renoveringen och så småningom inreda bostäderna till föreningarna.

Vi har samlat en unik erfarenhet av att hitta och skapa drömbostäder för våra föreningar. Vi har hittat, köpt och efterföljande renoverat och möblerat över 150 unika och enskilda bostäder (februar 2021) hittills.

Varje gång vi köper en bostad för en förening har vi sett minst 25 bostäder i genomsnitt. Vi har alltså sett en hel del bostäder utomlands genom åren, och genom detta har vi byggt upp en unik kunskap som gynnar familjerna i våra föreningar. Vi har byggt upp ett nätverk av lokala partners på alla destinationer och de vidarebefordrar potentiella bostäder till oss. Vi är därför ständigt uppdaterade om utbudet av bostäder på våra destinationer.

Vi har funnit att genom att hitta bostäder som behöver renoveras kan vi skapa bästa resultat för våra familjer. Föreningarna får inte bara de bästa bostäderna att tillbringa sin semester i, de skapar också ofta stor värdetillväxt i processen.

Ingen har mer erfarenhet av detta än Laila och Lars, och de är i alla avseenden bra på det, så bra att vi internt, med en glimt i ögat, kallar dem Skandinaviska mästare av bostadsköp utomlands.

Vi letar efter "oslipade diamanter"

Till salu just nu

Se om det är en förening som är öppen för försäljning just nu som matchar er familjs drömmar och behov

› Öppna ägarföreningar

Kontakta oss i 21-5, vi hjälper dig att uppfylla dina semesterhemsdrömmar.

Skriv till  info@21-5.se  eller ring på 08-696 00 00.