Bostäderna

Destinationerna

Vi väljer våra destinationer utifrån många kriterier. I grund och botten kan vi köpa bostäder för våra föreningar på destinationer var som helst i världen, men vissa destinationer är bara mer vettiga än andra.

Det finns så många underbara platser i världen var man kan äga semesterbostäder. Därför kan det ofta vara svårt att bara behöva begränsa sig till 5. Då det ju bara kan vara 5 destinationer i varje förening. När man väl börjar att dyka ner i det visar det dock sig, att vid närmare eftertanke så finns det världsdelar som inte är vettiga att ha med i 21-5. Vi håller oss borta från länder med ekonomisk och/eller religös instabilitet eller bräcklighet, vi tittar också på hur det är att komma till både destinationerna och bostäderna. Flygtiden bör inte vara för lång, och inte heller körtiden. Vi köper hus i städer och på destinationer som kan användas året runt, och där du inte får slut på upplevelser i första taget.

Det finns familjer som vill ha bostäder på många exotiska platser, men vi väljer de destinationer där flest familjer vill äga sina semesterbostäder.

Vi sätter samman destinationerna i våra föreningar utifrån den input vi får, både från våra existerande 21-5 familjer och i ännu högre grad från våra potentiella framtida 21-5 familjer.

Se alla destinationer som för närvarande är i spel i 21-5 nedan. Klicka på bilderna nedan och läs om varje destination.

    
    

    

Till salu just nu

Se om det är en förening som är öppen för försäljning just nu som matchar er familjs drömmar och behov

› Öppna ägarföreningar

Kontakta oss i 21-5, vi hjälper dig att uppfylla dina semesterhemsdrömmar.

Skriv till  info@21-5.se  eller ring på 08-696 00 00.